NCIS: New Orleans

Måndag 21.55

Utdrag - NCIS: New Orleans - Säsong 1 - Avsnitt 18

Avsnitt 18 - Säsong 1
01:56

Nästa visning på TV

 1. Söndag 20 augusti 19.10

  Radio Silence (A17 - S02)

 2. Söndag 20 augusti 20.05

  If It Bleeds, It Leads (A18 - S02)

 3. Måndag 21 augusti 21.55

  Means to an End (A19 - S02)

Programinfo

Följ med till flottans arbetsplats i New Orleans, en stad som andas jazz, underhållning och dekadens. Här kämpar brottsutredarna från avdelning NCIS med att utreda förbrytelser mot amerikansk militärpersonal.

Klipp

Avsnitt

 • 1

  Aftershocks

  +

  Teamet försöker att stoppa en krypskytte som har folktäta evengemang i stan som mål. FBI:s specialagent Tammy Gregario börjar undersöka Prides team.

  Nästa visning
  Måndag 11 september 21.55
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 13 september 02.30
  På FOX
 • 2

  Suspicious Minds

  +

  Pride stöter på mer problem från FBI när han hjälper före detta marina intelligens analytikern Elvis Bertrand som är huvudmisstänkt i ett fall.

  Nästa visning
  Måndag 18 september 21.55
  På FOX
 • 3

  Man on Fire

  +

  Efter att en utklädd sergeant hittas död på en sportarena leder bevismaterialen Pride och NCIS-teamet till en kidnappning som skett i Mexiko.

 • 4

  Escape Plan

  +

  Sebastian blir kidnappad efter att han har varit på lunch med sin mor, och måste använda sig av sina spelkunskaper för att assistera vid en fritagning vid ett fängelse.

 • 5

  Course Correction

  +

  NCIS-teamet och FBI utreder när ett privatplan kraschar i ett träskomårde och dödar tre sjömän. Sonja och Lasalle intervjuar kandidater för en ny jobbmöjlighet i teamet.

 • 6

  One Good Man

  +

  En Navy Seal-kandidat hittas mördad två veckor för hans examen. Wades söker Prides hjälp när hans adopterade son planerar att gå med i flottan.