9-1-1

Tisdag 21.55

9-1-1 © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
9-1-1

Nästa visning på TV

 1. Tisdag 24 juli 21.55

  Pilot (A01 - S01)

 2. Lördag 28 juli 00.40

  Pilot (A01 - S01)

 3. Lördag 28 juli 14.05

  Pilot (A01 - S01)

Programinfo

Det nyproducerade dramat 9-1-1 kretsar kring poliser, paramediker, brandmän - de människor som sätter sina egna liv på spel för att rädda andras.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Pilot

  +

  Det tar ett team av människor att hjälpa till att svara på den berömda frågan "911, vad är din nödsituation?" Detektiv Athena Grant hanterar ärenden som kräver hennes skarpa sinne och expertis. Bobby Nash och hans brandkår hjälper svårt utsatta med risk för sitt eget liv. Abby Clark tillbringar sina dagar med att ta emot nödsamtalen på 911.

  Nästa visning
  Tisdag 24 juli 21.55
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 28 juli 00.40
  På FOX
 • 2

  Let Go

  +

  En natt på en nöjespark tar en dödlig vändning när en berg-och-dalbana går sönder och folks liv hänger på en skör tråd. Abby blir lättad när hon får hjälp med att ta hand om sin mamma. Samtidigt svarar Athena och Hen på ett ovanligt inbrott med barn iblandade.

  Nästa visning
  Tisdag 31 juli 21.55
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 3 augusti 23.45
  På FOX
 • 3

  Next of Kin

  +

  Bobby och hans team kallas till en nödsituation på ett barns födelsedagsfest. Abby konfronteras med ett livsföränderligt beslut för sin mamma.

  Nästa visning
  Tisdag 7 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 11 augusti 00.00
  På FOX
 • 4

  Worst Day Ever

  +

  I efterdyningarna av en dödlig flygkrasch beger sig Bobby och team för att hjälpa de överlevande, medan Athena tar hand om paniken och kaoset.

  Nästa visning
  Tisdag 14 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 18 augusti 00.00
  På FOX
 • 5

  Point of Origin

  +

  Besättningen kallas till en nödsituation på ett indiskt bröllop. Bobby möter och konfronterar sitt förflutna och Hen kämpar för att fatta rätt beslut.

 • 6

  Heartbreaker

  +

  På Alla hjärtans dag går ett frieri fel med farliga konsekvenser. Athena försöker hjälpa en desperat kvinna och oavsiktligt går med i Lonely Hearts Club.

 • 7

  Full Moon

  +

  Fullmånen gör att manskapet tar emot några av de galnaste nödsamtalen hittills, Abby undersöker mordet på en nödställd och Bobby och Buck får händerna fulla av på en yoga-session för gravida.

 • 8

  Karma's a Bitch

  +

  What goes around comes around för en ångerfull änka, en arrogant fitnessclubägare och en intet ont anande tjuv. Under tiden får Bobby ett överraskande telefonsamtal från sin läkare.

 • 9

  Trapped

  +

  Teamet hjälper en hemlös från att krossas i en sopbil och räddar en mor och son i en kraschad hiss. Athena börjar dejta, samtidigt som Buck och Abbys förhållande sätts på hårda prov.

 • 10

  A Whole New You

  +

  Teamet kommer till undsättning vid hemsk motorcykelkrasch. Bobby testar på dejtinglivet, Abby tänker på svunna tider och Athena försöker starta ett nytt liv.