Deep State

Promo Action

Säsong 2
00:30

Programinfo

I Säsong 2 av den internationella spionagethrillern ”Deep State” må spelet vara detsamma, men insatserna är nu mycket högre. Följ den före detta CIA-agenten Nathan Miller, som numera arbetar för den mystiska ”skuggstaten”, när han reser till Afrika för att försöka utlösa världens första smutsiga krig om ren energi.

Klipp

Avsnitt

 • 1

  Cicero

  +

  Fyra amerikanska elitsoldater och en tolk påstås ha dödats i ett bakhåll. Detta försenar ett handelsavtal mellan Washington och Malis regering, ett avtal som skulle innebära stora vinster för ”skuggstaten”. Det är upp till agent Nathan Miller att se till att allt går enligt plan, samtidigt som han försöker hålla samman familjen.

 • 2

  Hard Sun

  +

  Fyra amerikanska elitsoldater och en tolk påstås ha dödats i ett bakhåll. Detta försenar ett handelsavtal mellan Washington och Malis regering, ett avtal som skulle innebära stora vinster för ”skuggstaten”. Det är upp till agent Nathan Miller att se till att allt går enligt plan, samtidigt som han försöker hålla samman familjen.

 • 3

  Declaration of Independence

  +

  Harry och Leyla får veta av Aïcha att allt har handlat om vapensmuggling från Malis regering till Al Moctar, som håller på att destabilisera landet. Harry vill åka, men Aïcha är fast besluten att inte lämna sina yngre syskon, som hålls kvar av ”skuggstaten”. Trion måste nu vända sig till Aminata Sissoko, en högt uppsatt minister som lär bekämpa korruption… Men kan de lita på henne?

 • 4

  Tomorrow's Victory

  +

  Som hon lovat återförenar Aminata Sissoko Aïcha med hennes familj, men samtidigt arresteras Harry och Layla för mord. Inför hotet om livstids fängelse vänder sig Harry till Miller. I ett desperat försök att återfå sin frihet erbjuder han Miller information om varför Malis regering avstår från avtalet – i ovetskap om att han därigenom ger ”skuggstaten” precis vad den behöver för att komma vidare.

 • 5

  Surrender

  +

  Harry, Aïcha och Leyla jagas ut ur Bamako. Precis när de återvänder till Al Moctars läger förs emellertid Aïcha iväg för att hängas för ett gammalt brott. I sökandet efter trion avslöjar Jones Collins-bandet för Miller, som blir ursinnig. Efter att ha återvänt till Washington sidsteppar han djärvt Kingsley och uppsöker Hal Weaver, mannen bakom skuggstaten, för att ta reda på hur man kan annullera den. Han utnyttjar också den nyfunna informationen för att organisera vapenrutten till Al Moctar och rädda ett äktenskap som står på randen till kollaps.

 • 6

  The New Normal

  +

  Medan Aïcha släpas till galgen måste Harry snabbt plädera för sitt fall. Han övertalar att Al Moctar att vänta och kontrollera om hans vapentillförsel har strypts. Mycket riktigt har den det. Han har spelat ut sin roll och överges nu av skuggstaten. Han drar sig tillbaka inåt landet och ge dem namnet på sin vapenhandlare… en liten aktör de kan ge sig på.

 • 7

  Changes Upon Changes

  +

  När Harry, Leyla och Aïcha gräver djupare i vapenhandeln upptäcks de och fångas in av amerikansk militär. Leyla och Aïcha lyckas fly men Harry arresteras. Detta är goda nyheter för Miller, som sedan sätter resten av planen i verket.

 • 8

  A Dead Man's Machine

  +

  Alla pusselbitar faller slutligen på plats, och kopplingen mellan vapensmugglingen och skuggstaten uppenbaras. Tillsammans med andra inblandade kommer Miller säkerligen att få sota för detta – såvida han inte kan finna ett sätt att skapa en omfattande distraktion.

Specials