Family Guy

Tisdag 14.00

Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Nästa visning på TV

 1. Tisdag 4 augusti 11.30

  Family Guy, Viewer Mail #1 (A21 - S03)

 2. Tisdag 4 augusti 14.00

  Family Guy, Viewer Mail #1 (A21 - S03)

 3. Tisdag 4 augusti 14.30

  When You Wish Upon a Weinstein (A01 - S04)

Programinfo

Möt familjen Griffins - Peter, den stora, älskvärda drummeln som alltid säger vad han tänker på. Lois, den kärleksfulla modern som inte kan förstå varför hennes son alltid försöker att döda henne. Deras dotter Meg, den dramatiska tonåringen som ständigt skäms för sin familj. Chris, den biffiga 13-åringen som inte skulle skada en fluga, så länge den inte landar på hans varmkorv, vill säga. Stewie, den galne ett-åriringen som är ute efter världsdominans. Och Brian, den sarkastiska hunden med en humor så torr som de martinis han dricker. De animerade äventyren med denna tokiga familj kommer att få dig att skratta högt.

Avsnitt

 • 1

  Road To The Multiverse

  +

  Stewie och Brian reser genom alternativa världar med hjälp av en överjordisk fjärrkontroll. De besöker bland annat en postapokalyptisk värld och ett parallellt universum där hundar styr och människan är deras husdjur.

 • 2

  Family Goy

  +

  En läkarundersökning avslöjar att en bula på Lois bröst är godartad, men även att Lois är judisk. Peter tar helhjärtat till sig familjens nya religion ända tills han får besök av sin fars ande och byter inställning.

 • 3

  Spies Reminiscent Of Us

  +

  Stewie och Brian blir misstänksamma när Dan Aykroyd och Chevy Chase flyttar in i Clevelands gamla hus. När de får veta att Dan och Chevy är spioner med information om alla i Quahog i bagaget, följer de efter dem på ett uppdrag i Ryssland.

 • 4

  Brian's Got A Brand New Bag

  +

  När Brian blir förälskad i en mycket äldre kvinna blir han till åtlöje i familjen. Situationen förvärras ytterligare när kvinnan bryter höftbenet och Brian måste agera springpojke åt henne.

 • 5

  Hannah Banana

  +

  Brian hjälper Stewie att få biljetter till en konsert med hans favoritpopstjärna bara för att få veta att hon bär på en mörk hemlighet. Chris försöker bevisa för familjen att det faktiskt bor en ond apa i hans garderob.

 • 6

  Quagmire's Baby

  +

  När Quagmire hittar en baby på trappan och får veta att barnet är hans, tvingas han ta på sig faderskapets alla vedermödor. Stewie framställer en rar, naiv klon av sig själv. Brian bestämmer sig för att han också vill ha en.

 • 7

  Jerome Is The New Black

  +

  Under sökandet efter en ny, svart kompis som kan fylla luckan efter Cleveland träffar Peter och killarna Jerome. Men saker och ting går illa när Peter får veta att Jerome och Lois en gång i tiden var mer än bara vänner.

 • 8

  Dog Gone

  +

  När Brian råkar döda en av grannhundarna chockeras han över att ingen bryr sig. Han försöker då övertyga alla om varje hundlivs värde. Lois anställer en husa som vägrar lyssna på Peter.

 • 9

  Business Guy

  +

  På en svensexa hamnar Peters svärfar i koma, och Lois övertar kontrollen över Pewterschmidt Industries. När Peter övertalar henne att låta honom sköta företaget blir följderna katastrofala.

 • 10

  Big Man On Hippocampus

  +

  Under sin medverkan i Familjefejden får Peter minnesförlust och glömmer bort allt, inklusive sin familj. När han upptäcker glädjen med sex beslutar han sig för att leva ett vilt ungkarlsliv, och Lois och barnen flyttar ut.

 • 11

  Dial Meg For Murder

  +

  Peter gapar efter för mycket när han provar på rodeo. När Megs brevkompis rymmer från fängelset blir Meg fängslad för att ha hjälpt honom, och upplevelsen förvandlar henne till en grov brottsling.

 • 12

  Extra Large Medium

  +

  Stewie och Chris går vilse i skogen så Lois konsulterar ett medium. När förutsägelserna slår in blir Lois besatt. Peter tror sig också vara ett kanon-medium och Chris faller för en tjej i skolan.

 • 13

  Go, Stewie, Go!

  +

  När Stewie försöker medverka i sitt favoritprogram, Jolly Farm, får han veta att de bara tar in småtjejer. Han skapar då ett alter ego och klär ut sig à la Tootsie. Meg å sin sida dejtar en normal kille.

 • 14

  Peter-Assment

  +

  När Peter filmar Richard Dreyfuss på Stewie's förskolemusikal känner han sig som en berömd paparazzi, men lite senare leder en ny look till att hans chef Angela börjar trakassera honom sexuellt.

 • 15

  Brian Griffin's House Of Payne

  +

  När Brian lägger fram sitt pilotmanus inför kanalledningen älskar de det, men insisterar samtidigt på några "smärre" ändringar. Chris och Meg skadar Stewie allvarligt, men försöker att dölja det med Peters hjälp.

 • 16

  April In Quahog

  +

  När lokalnyheterna meddelar att jorden kommer att slukas av ett svart hål inom ett dygn löper alla Quahogs invånare amok i syfte att leva ut under sin sista dag i livet. Peter hänger självklart med och han har några udda sista önskningar.

 • 17

  Brian And Stewie

  +

  I avsnitt 150, ett en timme långt specialavsnitt som utspelar sig i realtid, blir Brian och Stewie inlåsta i ett bankvalv där de tvingas stå ut med varandra på en helt ny nivå tills tidslåset öppnar dörren igen.

 • 18

  Quagmire's Daddy

  +

  Quagmire får sitt livs överraskning när hans far börjar gå igenom en livsomvälvand förändring. Brian har ingen aning om att Quagmires pappa kommer att påverka honom, på värst tänkbara vis.

 • 19

  The Splendid Source

  +

  Peter, Quagmire och Joe letar efter källan till världens alla snuskiga historier. Resan för dem till Virginia, där de återförenas med sin gamle polare Cleveland och träffar hans nya familj.

 • 20

  Something Something Something Dark Side

  +

  Under ett strömavbrott underhåller Peter familjen med sin hyllning till Star Wars-sagan genom att återberätta The Empire Strikes Back. Alla spelar stora roller i säsongsfinalen av Family Guy.

 • 21

  Something Something Something Dark Side Part 2

  +

  Under ett strömavbrott underhåller Peter familjen med sin hyllning till Star Wars-sagan genom att återberätta The Empire Strikes Back. Alla spelar stora roller i säsongsfinalen av Family Guy.

 • 22

  Partial Terms of Endearment

  +

  Lois och Peter besöker familjeplaneringscentret för att diskutera vad som händer om Lois blir surrogatmama till ett barnlöst par mot Peters vilja.