Family Guy

Fredag 18.00

Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Nästa visning på TV

 1. Lördag 26 maj 13.15

  Kiss Seen 'round the World (A08 - S03)

 2. Söndag 27 maj 03.05

  Kiss Seen 'round the World (A08 - S03)

 3. Söndag 27 maj 16.55

  Kiss Seen 'round the World (A08 - S03)

Programinfo

En animerad komediserie där vi följer familjen Griffin som består av en mamma, en pappa, tre barn och en talande hund.

Avsnitt

 • 1

  The Thin White Line

  +

  Brian som söker meningen med livet bestämmer sig för att lägga sin tid på att hjälpa andra. Tack vare sitt luktsinne lyckas han få jobb på polisstationen där han blir herren på täppan, tills hans näsa leder till att han får problem.

 • 2

  Brian Does Hollywood

  +

  Handlingen från det föregående avsnittet fortsätter när Brian lämnar Quahog för att åka till Hollywood och skriva filmmanus. När familjen Griffin hälsar på honom i Los Angeles tar han första bästa jobb för att imponera på dem och det leder till att han regisserar en porrfilm. När Brian ställs inför en framgångsrik men ensam karriär inser han att alla hundar behöver ett hem.

 • 3

  Mr. Griffin Goes to Washington

  +

  Happy-Go-Lucky Toys blir uppköpt av en koncern som även äger ett stort tobaksföretag. När den nya ledningen ger Peters chef sparken slutar det med att Peter får ta över, och han är så bra på att göra reklam för tobaksindustrin att han skickas till Washington för att hålla tal om rökningens fördelar. Men snart går allt åt skogen.

 • 4

  One if By Clam, Two if By Sea

  +

  När Quahog drabbas av en orkan blir Peters stammisbar "The Drunken Clam" helt förstörd. Ägaren kan inte restaurera baren, så en britt köper lokalen och gör om den till en pub som drar till sig brittiska gäster. Det innebär att Peters gamla favoritställe är som bortblåst!

 • 5

  And the Weiner Is...

  +

  Peter känner sig stolt när han slår Chris i allt tills Chris badrock glider isär i ångbastun och Peter inser att hans son har besegrat honom på en front. När Meg blir flaggflicka blir hon så självgod att de häftiga ungdomarna utsätter henne för ett hemskt spratt, vilket leder till att Lois hjälper henne att göra upp en hämndplan.

 • 6

  Death Lives

  +

  När Peter struntar i att fira årsdag med Lois och spelar golf med sina kompisar istället blir han träffad av blixten, vilket leder till att han får besök av döden. Istället för att ta med sig Peter till den andra sidan säger döden åt honom att Lois kommer att lämna honom om hans nära döden-upplevelse inte får honom att förändras. Döden hjälper till genom att ta med sig honom tillbaka till stunden när han och Lois träffades och blev kära i varandra.

 • 7

  Lethal Weapons

  +

  Peter avskyr New York-borna som kommer till Quahog för att se löven byta färg varenda höst. När han inser att Lois som har börjat träna taijutsu kan klå dem börjar han mucka med dem, men hon spårar ur och hela familjen drabbas.

 • 8

  Kiss Seen 'round the World

  +

  Meg ansöker om att få bli praktikant på en tv-station och blir glad när hon får jobbet, men det vänder när hon får reda på att hon måste samarbeta med Neil, skolans största nörd. När Meg hamnar i en livsfarlig nyhetssituation och beklagar sig över att hon aldrig kommer att få någon första kyss går hon med på att kyssa Neil, men hon blir förfärad när hon får reda på att det spelas in och visas i hela världen. Stewie råkar ut för en mobbare som snart blir varse om att han har bråkat med fel bebis.

  Nästa visning
  Lördag 26 maj 13.15
  På FOX
  Nästa visning
  Söndag 27 maj 03.05
  På FOX
 • 9

  Mr. Saturday Knight

  +

  När Peters chef dör läggs leksaksfabriken ner för att ersättas av en anläggning för obotligt sjuka. Peter bestämmer sig för att dra nytta av att ha blivit arbetslös och vill göra sin dröm till verklighet genom att satsa på en karriär som riddare. När han råkar befinna sig i en opassande situation med Madeline som är den ökände svarta riddarens sköna måste han försvara familjens rykte i en gammal hederlig duell.

  Nästa visning
  Fredag 1 juni 23.20
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 2 juni 13.40
  På FOX
 • 10

  A Fish Out of Water

  +

  Peter som letar efter ett nytt jobb bestämmer sig för att bli en New England-fiskare, men när han inte kan betala av båtlånet blir han tvungen att ge sig ut på det öppna havet för att fånga den legendariska och människoätande blåfisken Daggermouth och få 50 000 dollar i belöning. Lois och Meg festar tillsammans under lovet, men Meg är inte särskilt nöjd med att hennes mamma är mycket populärare än vad hon är.

  Nästa visning
  Söndag 27 maj 17.20
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 8 juni 23.15
  På FOX
 • 11

  Emission Impossible

  +

  Lois gravida syster Carol får henne och Peter att vilja skaffa ett fjärde barn. Stewie är inte alls intresserad av att få ännu ett syskon, så han bestämmer sig för att se till att Lois och Peter inte får en chans att ligga med varandra. Efter att ha försökt stoppa dem på en massa olika sätt förminskar Stewie sig själv så att han kan ta sig in i Peters kropp för att förgöra alla spermier.

  Nästa visning
  Söndag 27 maj 17.45
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 15 juni 23.15
  På FOX
 • 12

  To Love and Die in Dixie

  +

  När Chris bevittnar ett rån ser FBI till att hela familjen Griffin får vittnesskydd. De blir tvungna att flytta ner till södern där de inte alls passar in, men Chris hittar en ny bästis som har en intressant hemlighet. Allt går snett när tjuven som Chris såg dyker upp och bara har en enda sak på hjärnan. Att döda Chris!

  Nästa visning
  Söndag 27 maj 18.15
  På FOX
 • 13

  Screwed the Pooch

  +

  Peter försöker visa ett större intresse för kultur i hopp om att imponera på Carter Pewterschmidt som är Lois snobbiga pappa, men när han äntligen lyckas få svärfadern att tycka om honom förstör Brian allt genom att para sig med paret Pewterschmidts prisbelönta greyhound Seabreeze. Hon blir gravid och Brian som inte får träffa valparna bestämmer sig för att rymma med såväl småttingarna som Seabreeze.

  Nästa visning
  Söndag 27 maj 18.40
  På FOX
  Nästa visning
  Måndag 28 maj 19.00
  På FOX
 • 14

  Peter Griffin: Husband, Father...Brother?

  +

  Peter får reda på att han överraskande nog har en mörkhyad förfader och gör allt han kan för att supa in sin nya kultur, men saker och ting går snett när han upptäcker att Lois förfäder ägde en odling där hans egen släkting var slav! Stewie bestämmer sig för att infiltrera hejaklacken när han får för sig att de kan hjärntvätta folk.

  Nästa visning
  Måndag 28 maj 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 29 maj 00.10
  På FOX
 • 15

  Ready, Willing and Disabled

  +

  När Joe jagar och tappar bort en tjuv blir han även av med sitt självförtroende och sin stolthetskänsla över att vara polis. Peter bestämmer sig för att hjälpa till genom att träna upp honom inför ett decatlon för handikappade atleter, och Joe kammar hem guldmedaljen efter att Peter har lurat i honom steroider. Stewie, Meg och Brian bråkar om en sedelklämma och 26 dollar.

  Nästa visning
  Tisdag 29 maj 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 30 maj 00.10
  På FOX
 • 16

  A Very Special Family Guy Freakin' Christmas

  +

  Det blir den sämsta julen någonsin för familjen Griffin när Peter råkar ge bort alla julklappar. Lois blir galen och det slutar med att hon klättrar upp i den stora julgranen på torget. Hon lugnar ner sig när Stewie är med i julpjäsen och berättar vad han ser som julens sanna mening.

  Nästa visning
  Onsdag 30 maj 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 31 maj 00.10
  På FOX
 • 17

  Brian Wallows and Peter's Swallows

  +

  När Brian kör rattfull och blir dömd till samhällstjänst hamnar han hos en vresig gammal kvinna som inte har lämnat sitt hem på 30 år. När han får reda på att hon har varit sångerska knyter de an till varandra på ett oväntat sätt. På annat håll bestämmer sig Peter för att odla skägg, men det spårar ur när en utrotningshotad svala bygger bo i det och miljöskyddsmyndigheten säger åt honom att han inte får raka sig.

  Nästa visning
  Torsdag 31 maj 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 1 juni 00.10
  På FOX
 • 18

  From Method to Madness

  +

  När en av lärarna på teaterskolan i Quahog rekryterar Stewie dras han in i en värld med sång och dans som skulle kunna platsa i "Fame", och när han ska sjunga en duett med en flicka som är minst lika uppblåst som han är blir de båda stjärnor. Det enda problemet är att de hamnar i luven på varandra hela tiden! Peter och Lois blir tvungna att tänka över sina värderingar när Meg blir ihop med en nudist.

  Nästa visning
  Måndag 4 juni 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 5 juni 00.10
  På FOX
 • 19

  Stuck Together, Torn Apart

  +

  När Peter blir extremt avundsjuk över att Lois umgås med en före detta pojkvän börjar de gå i parterapi, men terapeuten krånglar till allt genom att föreslå att de ska börja dejta andra. Lois går ut med Quagmire, medan Peter går på dejt med Jennifer Love Hewitt! Stewie och Brian måste umgås med varandra i en hel vecka när de råkar få superlim på händerna.

  Nästa visning
  Tisdag 5 juni 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 6 juni 00.10
  På FOX
 • 20

  Road to Europe

  +

  När Stewie och Brian tänker åka till Europa som fripassagerare slutar det med att de hamnar i Saudiarabien där de checkar in på ett Comfort Inn. I ett försök att ta sig hem stjäl de en luftballong och styr färden mot Italien och England. Lois och Peter går på "KISS Stock" och Peter blir förfärad när han upptäcker att Lois inte kan några låttexter.

  Nästa visning
  Onsdag 6 juni 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 7 juni 00.10
  På FOX
 • 21

  Family Guy, Viewer Mail #1

  +

  I det här specialavsnittet försöker Brian besvara tre av tittarnas frågor. Vi tar reda på hur det skulle se ut om alla i familjen Griffin var små, hur det skulle gå om Peter hittade en ande i en lampa och vad som skulle hända om familjen Griffin hade superkrafter.

  Nästa visning
  Torsdag 7 juni 19.30
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 8 juni 00.10
  På FOX