NCIS: New Orleans

Måndag 22.00

Promo

Säsong 6
00:30

Nästa visning på TV

 1. Lördag 8 augusti 19.00

  Judgement Call (A01 - S06)

 2. Måndag 10 augusti 22.00

  The Terminator Conundrum (A02 - S06)

 3. Lördag 15 augusti 19.00

  The Terminator Conundrum (A02 - S06)

Programinfo

Följ med till flottans arbetsplats i New Orleans, en stad som andas jazz, underhållning och dekadens. Här kämpar brottsutredarna från avdelning NCIS med att utreda förbrytelser mot amerikansk militärpersonal.

Klipp

Avsnitt

 • 1

  Judgement Call

  +

  Pride måste avbryta sin semester när Hannah blir avstängd för att ha brutit mot reglerna under en gemensam utredning med FBI.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 19.00
  På FOX
 • 2

  The Terminator Conundrum

  +

  Teamet utreder ett privatplans olycka efter att en marinpilot säger sig sett ett oidentifierat föremål innan krachen. Pride lider av psykiska besvär sedan han blev kidnappad och drogad förra året.

  Nästa visning
  Måndag 10 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 15 augusti 19.00
  På FOX
 • 3

  Bad Apple

  +

  Pride reser till New York efter att nya DNA bevis leder till ett 20 år gammalt fall som han hade under sin tid på Jefferson Parish Sheriff kansli.

  Nästa visning
  Måndag 17 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Lördag 22 augusti 19.00
  På FOX
 • 4

  Overlooked

  +

  Petty Officer First Class Elena Martinez är olagligt arresterad. Hon var på en husfest när federala agenter stormade byggnaden och började runda upp alla de trodde var en olaglig invandrare.

  Nästa visning
  Måndag 24 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 27 augusti 23.00
  På FOX
 • 5

  Spies and Lies

  +

  Marinlöjtnanten Max Landry misstänker att hans flickvän är spion. Lasalle hamnar i ytterligare en återvändsgränd när han letar efter sin brors senaste kända vistelseort.

  Nästa visning
  Måndag 31 augusti 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 3 september 23.00
  På FOX
 • 6

  +

  När Prides assisten flyr från en kidnappare hittas bevis mot en misstänt person som samlar organ från sina offer. Pride vänder sig till en vän för att bearbeta sin nära döden upplevelse.

 • 7

  +

  Efter en gasexplosion på en biograf, upptäcker teamet att gasföretaget har blivit hackade och att fler explosioner kan sättas igång.

 • 8

  +

  Sebastian ber NCIS teamet om hjälp i ett begynnande kidnappningsfall när sonen till en dignitär, som han hade i uppdrag att beskydda plötsligt försvunnit.

 • 9

  +

  Efter att Eddie Barrett hittat ett vittne, blir Pride och teamet mer beslutsamma än någonsin att knäcka fallet och hämna på Lasalles mördare.