Perfect Harmony

Fredag 23.00

© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Perfect Harmony

Nästa visning på TV

 1. Tisdag 2 juni 13.00

  It's Electric! (A05 - S01)

 2. Tisdag 2 juni 13.30

  Halle-Boo-Yah (A06 - S01)

 3. Fredag 5 juni 16.00

  It's Electric! (A05 - S01)

Programinfo

Perfect Harmony är en amerikansk komedi där en Ivy League-professor blir musikdirektör i en liten kyrkokör i Kentucky.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Hallelujah

  +

  När den före detta musikprofessorn från Princeton, Arthur Cochran, oväntat ramlar in i en körrepetition i en liten lantkyrka, hittar han en grupp sångare som är ur fas på fler än ett sätt. Trots den totala krocken av personlighetstyper, kan Arthur och hans nyfunna skara vara den perfekta blandningen av olika personligheter som kan hjälpa varandra att återupptäcka och hitta lite glädje, precis när de behöver det som mest.

 • 2

  Fork Fest

  +

  Arthur utmanar lokala traditioner som kören får betala för. För Cashs skull lovar Ginny att inte säga något illa om Wayne.

 • 3

  No Time for Losers

  +

  Arthur hjälper Ginny att komma över sin scenskräck. Under tiden hamnar kyrkoherde Jax i kläm i konflikten mellan Wayne och Dwayne.

 • 4

  Hunting Season

  +

  När Arthur ställs inför ett köruppror, beslutar han sig för - mot Ginnys avrådan - att ta sig an Adams, gruppens ledare, vid deras årliga hjortjaktsutflykt. Samtidigt tar Wayne med Cash på hans första jaktutflykt för att lära honom manlighet... men Dwayne visar sin vän att det finns fler sätt att uttrycka sin manlighet på.

 • 5

  It's Electric!

  +

  Arthur får ta itu med Jeans far som försöker ta tillbaka deras familjebåt. Kyrkoherde Jax gästar en "Singel kväll" där Ginny och Dwayne slutligen tar upp elefanten i rummet i deras relation.

  Nästa visning
  Tisdag 2 juni 13.00
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 5 juni 16.00
  På FOX
 • 6

  Halle-Boo-Yah

  +

  När Ginny försöker axla rollen som ny chef på jobbet, hjälper Arthur henne att övervinna sin rädsla av otillräcklighet. Och när Dwayne hoppar över en mångårig Halloween tradition fruktar Wayne att de börjar glida ifrån varandra.

  Nästa visning
  Tisdag 2 juni 13.30
  På FOX
  Nästa visning
  Fredag 5 juni 16.30
  På FOX
 • 7

  Rivalry Week

  +

  Efter att pastor Magnus bjudit in Second First kören att uppträda i Perpetual Praise kyrkan, beslutar sig Arthur för att måla upp bilden av att den är bättre än någonsin för att förarga honom. Men när han bjuder in en ny medlem till kören - en kvinna från Ginnys förflutna - oroar sig Ginny för hur det kommer fungera att samarbeta med en körmedlem som hon hatar.

  Nästa visning
  Söndag 7 juni 18.00
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 9 juni 13.00
  På FOX
 • 8

  Any Given Monday

  +

  Kyrkoherde Jax ber Arthur vakta kyrkan åt honom. När församlingsborna kommer med sina växande problem, anser Arthur att han hjälper dem bäst med sitt förnuft än kyrkans vägledning. Jax ber också Wayne att hämta upp en tramsig Adams från sjukhuset efter hennes mystiska operation.

  Nästa visning
  Söndag 7 juni 18.30
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 9 juni 13.30
  På FOX
 • 9

  Thanks-taking

  +

  Jax övertalar Arthur att delta på körens framskridna Thanksgiving middag och snokar i flera körmedlemmars hem för att hitta ett saknat föremål. Under tiden bjuder Adams in sin attraktiva entreprenör på middag för att para ihop honom med Ginny, men han är i andra tankar.

  Nästa visning
  Söndag 14 juni 18.00
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 16 juni 13.00
  På FOX
 • 10

  Merry Jaxmas

  +

  När kyrkoherde Jax får besök av sina karismatiska föräldrar, hjälper Arthur honom att övervinna sin livslånga känsla av att befinna sig i skuggan av dem, och uppmuntrar honom att fortsätta leda på sitt sätt, i lagom tid inför deras julspel. Under tiden bestämmer sig Ginny och Wayne för att ha en hemlig flört.

  Nästa visning
  Söndag 14 juni 18.30
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 16 juni 13.30
  På FOX
 • 11

  Know When to Walk Away

  +

  På Conley Forks årliga parad försöker domare Arthur att inte favorisera Cash, trots påtryckningar från Ginny. Kyrkoherde Jax funderar på att berätta för Adams om de illasinnade ryktena om hur hennes äktenskap tog slut.

  Nästa visning
  Söndag 21 juni 18.00
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 23 juni 13.00
  På FOX
 • 12

  Hymn-A-Thon

  +

  Arthur får ett oväntat besök av Tate, en före detta Princeton kollega som får honom att reflektera över sitt liv i Conely Fork. Kören håller en hela natten hymn till Thon för att samla in pengar till området, i ett försök från Ginnys sida att motbevisa att de inte är beroende av Arthur.

  Nästa visning
  Söndag 21 juni 18.30
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 23 juni 13.30
  På FOX
 • 13

  Regionals

  +

  Under traktens körtävling i Lexington, njuter Arthur över att äntligen få sätta käppar i hjulet för sin gamle rival Magnus, när plötsligt något oväntat händer.Ett överraskande jobberbjudande gör att Ginny precis innan sin viktiga intervju börjar tvivla på sitt eget värde. Adams begraver det förflutna och låter sin döda make vila i frid, vilket gör det möjligt för henne att gå vidare.

  Nästa visning
  Söndag 28 juni 18.00
  På FOX
  Nästa visning
  Tisdag 30 juni 13.30
  På FOX