Perfect Harmony

Lördag 08.00

© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Perfect Harmony

Nästa visning på TV

 1. Lördag 8 augusti 08.00

  Thanks-taking (A09 - S01)

 2. Lördag 8 augusti 08.30

  Merry Jaxmas (A10 - S01)

 3. Lördag 8 augusti 09.00

  Know When to Walk Away (A11 - S01)

Programinfo

Perfect Harmony är en amerikansk komedi där en Ivy League-professor blir musikdirektör i en liten kyrkokör i Kentucky.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Hallelujah

  +

  När den före detta musikprofessorn från Princeton, Arthur Cochran, oväntat ramlar in i en körrepetition i en liten lantkyrka, hittar han en grupp sångare som är ur fas på fler än ett sätt. Trots den totala krocken av personlighetstyper, kan Arthur och hans nyfunna skara vara den perfekta blandningen av olika personligheter som kan hjälpa varandra att återupptäcka och hitta lite glädje, precis när de behöver det som mest.

 • 2

  Fork Fest

  +

  Arthur utmanar lokala traditioner som kören får betala för. För Cashs skull lovar Ginny att inte säga något illa om Wayne.

 • 3

  No Time for Losers

  +

  Arthur hjälper Ginny att komma över sin scenskräck. Under tiden hamnar kyrkoherde Jax i kläm i konflikten mellan Wayne och Dwayne.

 • 4

  Hunting Season

  +

  När Arthur ställs inför ett köruppror, beslutar han sig för - mot Ginnys avrådan - att ta sig an Adams, gruppens ledare, vid deras årliga hjortjaktsutflykt. Samtidigt tar Wayne med Cash på hans första jaktutflykt för att lära honom manlighet... men Dwayne visar sin vän att det finns fler sätt att uttrycka sin manlighet på.

 • 5

  It's Electric!

  +

  Arthur får ta itu med Jeans far som försöker ta tillbaka deras familjebåt. Kyrkoherde Jax gästar en "Singel kväll" där Ginny och Dwayne slutligen tar upp elefanten i rummet i deras relation.

 • 6

  Halle-Boo-Yah

  +

  När Ginny försöker axla rollen som ny chef på jobbet, hjälper Arthur henne att övervinna sin rädsla av otillräcklighet. Och när Dwayne hoppar över en mångårig Halloween tradition fruktar Wayne att de börjar glida ifrån varandra.

 • 7

  Rivalry Week

  +

  Efter att pastor Magnus bjudit in Second First kören att uppträda i Perpetual Praise kyrkan, beslutar sig Arthur för att måla upp bilden av att den är bättre än någonsin för att förarga honom. Men när han bjuder in en ny medlem till kören - en kvinna från Ginnys förflutna - oroar sig Ginny för hur det kommer fungera att samarbeta med en körmedlem som hon hatar.

 • 8

  Any Given Monday

  +

  Kyrkoherde Jax ber Arthur vakta kyrkan åt honom. När församlingsborna kommer med sina växande problem, anser Arthur att han hjälper dem bäst med sitt förnuft än kyrkans vägledning. Jax ber också Wayne att hämta upp en tramsig Adams från sjukhuset efter hennes mystiska operation.

 • 9

  Thanks-taking

  +

  Jax övertalar Arthur att delta på körens framskridna Thanksgiving middag och snokar i flera körmedlemmars hem för att hitta ett saknat föremål. Under tiden bjuder Adams in sin attraktiva entreprenör på middag för att para ihop honom med Ginny, men han är i andra tankar.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 08.00
  På FOX
 • 10

  Merry Jaxmas

  +

  När kyrkoherde Jax får besök av sina karismatiska föräldrar, hjälper Arthur honom att övervinna sin livslånga känsla av att befinna sig i skuggan av dem, och uppmuntrar honom att fortsätta leda på sitt sätt, i lagom tid inför deras julspel. Under tiden bestämmer sig Ginny och Wayne för att ha en hemlig flört.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 08.30
  På FOX
 • 11

  Know When to Walk Away

  +

  På Conley Forks årliga parad försöker domare Arthur att inte favorisera Cash, trots påtryckningar från Ginny. Kyrkoherde Jax funderar på att berätta för Adams om de illasinnade ryktena om hur hennes äktenskap tog slut.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 09.00
  På FOX
 • 12

  Hymn-A-Thon

  +

  Arthur får ett oväntat besök av Tate, en före detta Princeton kollega som får honom att reflektera över sitt liv i Conely Fork. Kören håller en hela natten hymn till Thon för att samla in pengar till området, i ett försök från Ginnys sida att motbevisa att de inte är beroende av Arthur.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 09.30
  På FOX
 • 13

  Regionals

  +

  Under traktens körtävling i Lexington, njuter Arthur över att äntligen få sätta käppar i hjulet för sin gamle rival Magnus, när plötsligt något oväntat händer.Ett överraskande jobberbjudande gör att Ginny precis innan sin viktiga intervju börjar tvivla på sitt eget värde. Adams begraver det förflutna och låter sin döda make vila i frid, vilket gör det möjligt för henne att gå vidare.

  Nästa visning
  Lördag 8 augusti 10.00
  På FOX