The Orville

Söndag 23.00

The Orville © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Orville

Nästa visning på TV

 1. Söndag 23 september 23.00

  Majority Rule (A07 - S01)

 2. Måndag 24 september 04.00

  Majority Rule (A07 - S01)

 3. Fredag 28 september 22.00

  Into The Fold (A08 - S01)

Programinfo

The Orville är skapad av Emmy -prisbelönta Seth MacFarlane. Serien är en sci-fi komediserie som utspelar sig 400 år i framtiden. Vi får följa U.S.S. Orville, ett rymdskepp vars besättning består av både människa och utomjordingar. Under resan möter de underverk och faror i yttre rymden, samtidigt som de försöker hantera vardagen.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Old Wounds

  +

  I första avsnittet är det år 2417, och planetariska unionen utser Ed Mercer till kapten för U.S.S. Orville. Eds entusiasm för sin nya position dämpas när hans ex-fru, Kelly Grayson, utnämns till första officer. Under deras första rutinuppdrag, går Orville-besättningen rakt in ett bakhåll. Krill, en ond utomjording, kräver en enhet som kan få tiden att accelerera.

 • 2

  Command Perfommance

  +

  När Ed och Kelly luras av ett hologram från ett fartyg i nöd och upptäcker att de är fångar i en kopia av sitt tidigare hem, måste Alara axla rollen som första befäl av Orville och försöka sig på en heroisk insats. Under tiden får Bortus och Klyden några glada men oväntade nyheter.

 • 3

  About A Girl

  +

  Orville-besättningen delas upp mellan kulturer, samtidigt diskuterar Bortus och Klyden om deras nyfödda avkomma ska få en kontroversiell operation.

 • 4

  If The Stars Should Appear

  +

  Ed och Orville-besättningen möter en massiv fartygsrörelse i rymden, som riskerar att kollidera med en stjärna. Några i besättningen bestämmer sig för att hjälpa fartygets invånare.

 • 5

  Pria

  +

  Efter att besättningen räddat ett strandsatt fartyg och dess attraktiva kapten blir Ed hänförd av Orvilles nya gäst, medan Kelly misstänker allt är inte vad det verkar.

 • 6

  Krill

  +

  Efter att Orville-besättningen besegrat ett Krill-angrepp på en ny koloni skickar unionen Ed och Gordon på ett farligt undercover-uppdrag för att infiltrera ett Krill-skepp.

 • 7

  Majority Rule

  +

  När två unionsantropologer saknas på en planet som liknar 2000-talets skickar Ed ett team som lede av Kelly för att hitta dem, men uppdraget går fort fel.

  Nästa visning
  Söndag 23 september 23.00
  På FOX
  Nästa visning
  Måndag 24 september 04.00
  På FOX
 • 8

  Into The Fold

  +

  Ed och besättningen ger sig ut för att rädda Dr. Finn, hennes två söner och Isaac efter att deras skepp kastats in i okänd rymd och de kraschar på en måne som är ljusår från Orville.

  Nästa visning
  Fredag 28 september 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Måndag 1 oktober 04.00
  På FOX
 • 9

  Cupid's Dagger

  +

  Orville tillkallas för att förmedla mellan två krigskulturer, men spänningarna mellan Ed och Kelly blir ännu högre när ett välbekant ansikte kommer ombord på skeppet.

  Nästa visning
  Fredag 5 oktober 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Söndag 7 oktober 23.00
  På FOX
 • 10

  Firestorm

  +

  När en eld bryter ut på Orville och en besättningsmedlem dör, börjar Alara ifrågasätta om hon passar för sitt jobb, samtidigt börjar ovanliga och skrämmande saker hända på skeppet.

  Nästa visning
  Fredag 12 oktober 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Söndag 14 oktober 23.00
  På FOX
 • 11

  New Dimensions

  +

  Kelly upptäcker att Lt. John Lamarr är smartare än han verkar så hon övertygar Ed om att ge honom en nyckelposition på skeppet.

  Nästa visning
  Fredag 19 oktober 22.00
  På FOX
  Nästa visning
  Söndag 21 oktober 23.00
  På FOX
 • 12

  Mad Idolatry

  +

  Ed och Kelly överväger på allvar att bli tillsammans igen. Men på ett uppdrag kolliderar Kelly plötsligt med en planet från ett annat universum och fattar ett beslut som få långsiktiga konsekvenser.