The Orville

Måndag 21.00

Nästa visning på TV

 1. Måndag 26 februari 21.00

  Old Wounds (A01 - S01)

 2. Torsdag 1 mars 22.50

  Old Wounds (A01 - S01)

 3. Lördag 3 mars 19.35

  Old Wounds (A01 - S01)

Programinfo

The Orville är skapad av Emmy -prisbelönta Seth MacFarlane. Serien är en sci-fi komediserie som utspelar sig 400 år i framtiden. Vi får följa U.S.S. Orville, ett rymdskepp vars besättning består av både människa och utomjordingar. Under resan möter de underverk och faror i yttre rymden, samtidigt som de försöker hantera vardagen.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Old Wounds

  +

  I första avsnittet är det år 2417, och planetariska unionen utser Ed Mercer till kapten för U.S.S. Orville. Eds entusiasm för sin nya position dämpas när hans ex-fru, Kelly Grayson, utnämns till första officer. Under deras första rutinuppdrag, går Orville-besättningen rakt in ett bakhåll. Krill, en ond utomjording, kräver en enhet som kan få tiden att accelerera.

  Nästa visning
  Måndag 26 februari 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 1 mars 22.50
  På FOX
 • 2

  Command Perfommance

  +

  När Ed och Kelly luras av ett hologram från ett fartyg i nöd och upptäcker att de är fångar i en kopia av sitt tidigare hem, måste Alara axla rollen som första befäl av Orville och försöka sig på en heroisk insats. Under tiden får Bortus och Klyden några glada men oväntade nyheter.

  Nästa visning
  Måndag 5 mars 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 8 mars 22.50
  På FOX
 • 3

  About A Girl

  +

  Orville-besättningen delas upp mellan kulturer, samtidigt diskuterar Bortus och Klyden om deras nyfödda avkomma ska få en kontroversiell operation.

  Nästa visning
  Måndag 12 mars 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 15 mars 22.50
  På FOX
 • 4

  If The Stars Should Appear

  +

  Ed och Orville-besättningen möter en massiv fartygsrörelse i rymden, som riskerar att kollidera med en stjärna. Några i besättningen bestämmer sig för att hjälpa fartygets invånare.

  Nästa visning
  Måndag 19 mars 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Torsdag 22 mars 22.50
  På FOX
 • 5

  Pria

  +

  Efter att besättningen räddat ett strandsatt fartyg och dess attraktiva kapten blir Ed hänförd av Orvilles nya gäst, medan Kelly misstänker allt är inte vad det verkar.

 • 6

  Krill

  +

  Efter att Orville-besättningen besegrat ett Krill-angrepp på en ny koloni skickar unionen Ed och Gordon på ett farligt undercover-uppdrag för att infiltrera ett Krill-skepp.

 • 7

  Majority Rule

  +

  När två unionsantropologer saknas på en planet som liknar 2000-talets skickar Ed ett team som lede av Kelly för att hitta dem, men uppdraget går fort fel.

 • 8

  Into The Food

  +

  Ed och besättningen ger sig ut för att rädda Dr. Finn, hennes två söner och Isaac efter att deras skepp kastats in i okänd rymd och de kraschar på en måne som är ljusår från Orville.