The Resident

Tisdag 21.00

The Resident © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Resident

Nästa visning på TV

 1. Tisdag 20 november 21.00

  And the Nurses Get Screwed (A11 - S01)

 2. Onsdag 21 november 02.00

  And the Nurses Get Screwed (A11 - S01)

 3. Lördag 24 november 01.00

  And the Nurses Get Screwed (A11 - S01)

Programinfo

The Resident är en kraftfull sjukhusserie som handlar om en ung doktors sista år av träning och som bakom kulisserna avslöjar sanningen om vad som verkligen händer på sjukhus över hela landet.

Avsnitt

 • 1

  00:42:30

  +

  När elen slås ut på måste personalen behandla sina patienter utan hjälp av modern teknik. Bell ger order om att inte ta emot fler patienter, men när ett barn i nöd är akut kommer in går Conrad och Devon emot ordern.

  Nästa visning
  Tisdag 18 december 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 19 december 02.00
  På FOX
 • 2

  The Prince and the Pauper

  +

  Bell blir frustrerad när Marshall Winthrop, Conrads pappa och ny styrelseordförande, begär att Conrads ska vara med i diskussionerna om sjukhusets utgifter. Conrad och Nic arbetar för att minska kostnaderna för sina patienter, de möter Julian Lynn, en skarp och sofistikerad medicinteknisk representant som gör allt för att främja sina kostsamma produkter.

 • 3

  Three Words

  +

  Nic och Conrad tänker på sitt förflutna när de håller på att diagnostisera en glad man och dennes fru som båda är inlagda på sjukhuset med mystiska symptom.

 • 4

  About Time

  +

  Chastain översvämmas med konsertgäster. Conrad och Nic vill hjälpa Josh Robinson, en professionell äventyrsguide med en lång lista över tidigare skador, Devon å sin tur försöker hjälpa en musiker som svär på att han är nykter, trots att hans toxikologiapport visar något helt annat.

 • 5

  The Germ

  +