The Resident

Tisdag 21.00

The Resident © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Resident

Nästa visning på TV

 1. Tisdag 25 september 21.00

  Comrades in Arms (A03 - S01)

 2. Onsdag 26 september 02.00

  Comrades in Arms (A03 - S01)

 3. Lördag 29 september 01.00

  Comrades in Arms (A03 - S01)

Programinfo

The Resident är en kraftfull sjukhusserie som handlar om en ung doktors sista år av träning och som bakom kulisserna avslöjar sanningen om vad som verkligen händer på sjukhus över hela landet.

Avsnitt

Säsong 1
 • 1

  Pilot

  +

  På sin första dag som praktikant står en idealistisk Dr. Devon Pravesh inför sjukvårdens hårda verklighet, när dr. Conrad Hawkins, tredjeårselev, tar honom under sina vingar och lär ut sina okonventionella metoder för att behandla patienter.

 • 2

  Independence Day

  +

  Conrad tar emot samtalet han har väntat på när ett hjärta blir tillgängligt för en patient som har varit på transplantationslistan i två år. Men när en kongressman kommer in till sjukhuset efter en hjärtinfarkt, prioriteras han.

 • 3

  Comrades in Arms

  +

  Conrad och Nic står upp emot sjukhuset när de försöker minska kostnaderna.

  Nästa visning
  Tisdag 25 september 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 26 september 02.00
  På FOX
 • 4

  Identity Crisis

  +

  Efter en förväxling på akutmottagningen ger Conrad dödsbesked till fel familj, han bestämmer sig för att ordna upp det. Under tiden har Nic kämpat för att hitta patientens journaler, som har varit under Lane's vård, Devon knyter band till en äldre patient och Mina är bänkad.

 • 5

  None The Wiser

  +

  På sjukhuset sker tre operationer samtidigt vilket driver personalen till gränsen för vad de mäktar med. Övertygad om att kunna underlätta för dem begär Nic att Jude kan genomföra en av operationerna, vilket gör Conrad avundsjuk. Under tiden misskrediterar Dr. Lane Hunter Nics krav.

  Nästa visning
  Tisdag 9 oktober 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 10 oktober 02.00
  På FOX
 • 6

  No Matter The Cost

  +

  Samtidigt som Conrad måste hantera en grupp överentusiastiska läkare måste han också hantera sin pappa som dyker upp på sjukhuset oanmäld.

  Nästa visning
  Tisdag 16 oktober 21.00
  På FOX
  Nästa visning
  Onsdag 17 oktober 02.00
  På FOX
 • 7

  The Elopement

  +

  Conrad hamnar i ordkrig med Lane när han inte håller med henne om behandlingen av en cancerpatient. Spänningen stiger när Jude ställer sig mitt emellan och erbjuder sig att utföra ingreppet som Conrad kämpar mot.

  Nästa visning
  Tisdag 23 oktober 21.00
  På FOX
 • 8

  Family Affair

  +

  Till Bells bestörtning väljer Nic och Conrad att ta emot den hemlösa Jane Doe som de misstänker dumpats av ett annat sjukhus. Devon och Irving tar hand om en manlig eskort som kommer med överraskande bra råd.

 • 9

  Lost Love

  +

  Conrads före fästmö, Catherine, blir inlagd på sjukhuset med mystiska smärtor. Medan Conrad försöker sätta en diagnos får Nic insyn i Conrads förflutna.

 • 10

  Haunted

  +

  Conrad blir påkörd av en cykel och skadar sin fotled riktigt illa. Devon har fått i uppgift att hjälpa Conrad som dock vägrar någon form av behandling.

 • 11

  And the Nurses Get Screwed

  +

  När Nic utreds internt för Lilys död kommer Conrad till hennes försvar, men det gör situationen bara ännu värre. Under en rutinoperation fattar Bells patient eld vilket gör att sjukhuset omedelbart gör en internutredning.