NY SÄSONG 11 MAJ LÖRDAG 23:00

NY SÄSONG

11 MAJ LÖRDAG 23:00


TRAILER

SANNINGEN ÄR EN FRÅGA OM PERSPEKTIV

OM SERIEN

SYNOPSIS

I Mali befaras fyra amerikanska specialstyrkor och deras översättare, Aïcha Konaté, blivit dödade i ett bakhåll. Detta försenar ett upphandlingsavtal i Washington med den maliska regeringen, som den dolda staten kommer att gynnas av. De skickar in deras operativa, Nathan Miller, en man som slits mellan familj och tjänst, för att åtgärda situationen. Men när en republikansk senator, Meaghan Sullivan, får nys om en mörkläggning efter att ha undersökt dödsfallen, komplicerar det saker ytterligare.


Harry och Leyla, som båda nu är ute ur spelet, dras in igen efter att Leyla fått ett rop på hjälp från Aïcha som påstods vara död. Nu måste de göra allt i sin makt för att stoppa den skadliga utvecklingen av det nätverket som också känns vid som dolda staten.

MER OM

videos

TRÄFFA SKÅDESPELARNA

ROLLBESÄTTNINGEN

WALTON GOGGINS

SOM NATHAN MILLER

Miller arbetar nu i den privata sektorn som en "Michael Clayton"-liknande fixare för den dolda staten. Hans moral sätts på prov. Djupt felaktig. Han trodde att han gjorde det rätta,att han skyddade sitt land. Nu är han inte så säker på det längre.

JOE DEMPSIE

SOM HARRY CLARKE

Britt, i 30-års åldern. Efter Teheran och hans pappas besvikelse att göra det rätta, blev han introvert. Övergiven av Leyla flydde han till Mali för att arbeta inom säkerhet. Han har inga mål, är ensam och utan tro.

KARIMA MCADAMS

SOM LEYLA TOUMI

Som Brittisk-marockan i 30-års åldern, har hon nu lämnat sektionen och jobbar nu som konsult, vilket hon ogillar. Hon saknar spänningen och skulle göra vad som helst för att få tillbaka det.

ALISTAIR PETRIE

SOM GEORGE WHITE

Britt i 50-års åldern. White är chef över sektionen. Han är en erfaren MI6 agent som har en cynisk inställning till världen han lever i. Han har ännu inte vänt sig emot den dolda staten, men allt är möjligt.

TRÄFFA SKÅDESPELARNA

ALLA KARAKTÄRER

TIDIGARE PÅ

SÄSONG 1

SÄSONG 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.