MÅNDAGAR 22.00

SE TRAILERN

OM SERIEN

HANDLINGEN

THE PASSAGE kretsar kring Projekt NOAH, en hemlig medicinsk anläggning där forskare experimenterar med ett farligt virus som antingen kan leda till ett botemedel för alla sjukdomar eller utplånar hela mänskligheten. När den unga föräldralösa flickan Amy Bellafonte väljs ut av Projekt Noah till att bli försöksperson får den federale agenten Brad Wolgast som uppgift att ta föra henne till Projekt NOAH. Uppdraget går inte som planerat och Brad blir istället en fadersgestalt till flickan - fast besluten att skydda henne oavsett vad som händer. 

Brad och Amys resa resulterar i att de tvingas konfrontera de ledande forskarna för Projekt NOAH, Major Nichole Sykes, Doktor Jonas Lear och Clark Richards, en före detta marin agent som Brad lärt upp. Men just när forskarna i Projekt NOAH är nära ett botemedel som kan rädda mänskligheten, börjar dessa nya varelser testa sina egna krafter och kommer ett steg närmre en flykt som kan resultera i jordens undergång.

BASERAD PÅ JUSTIN CRONINS
BÄSTSÄLJANDE TRILOGI

"THE PASSAGE"

MÖT KARAKTÄRERNA

SKÅDESPELARNA

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

En ung flicka blir utvald till försöksperson för projekt NOAH. Forskarna är desperata över att lösa gåtan om varför  viruset inte verkar som det ska och de tror att det kan ha något att göra med åldern. 

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Den federala agenten vars uppgift är att föra Amy Bellafonte till Projekt NOAH. Uppdraget går inte som planerat. Brads lojalitet till Projekt NOAH sätts på prov och han blir istället en fadersgestalt till flickan - fast besluten att skydda henne oavsett vad som händer.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

En före detta forskare och kollega till Doktor Jonas Lear. Under tiden han var i Bolivia för Lears forskningsprojekt blev han biten i nacken, ett fatalt bett som gjorde att han nu är patient Zero i Projekt NOAH. Fanning har förmågor som övergår Lear och de andra doktorernas vetenskap.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Forskningsledare vid projekt NOAH. Sykes är major i militären och specialiserad på infektionssjukdomar. Efter att Försvarsdepartementet hotar om en pandemi brottas Sykes med beslutet om att använda ett barn som försöksperson.

ALL CAST