SE TRAILER

OM SERIEN

BESKRIVNING

När astronomer upptäcker en radiosändning från en annan galax är det ett definitivt bevis på intelligent utomjordiskt liv. Världens befolkning väntar på ytterligare kontakt med djupa andetag. De behöver inte vänta länge. Inom några dagar utplånas mänskligheten; bara en liten grupp överlever i en för övrigt öde värld.

När rymdvarelser jagar och dödar de som är vid liv ställer de överlevande sig en viktig fråga - vilka är dessa angripare och varför vill de utplåna oss människor? War of the worlds förenar drama och science fiction på bästa sätt.

Detta är en berättelse om vanliga människor under extraordinära omständigheter - men de är mer än bara offer i ett brutalt krig. För som vi kommer att inse, är utomjordingarnas attack på mänskligheten inte slumpmässig.

War of the Worlds är en mångfacetterad serie som utspelar sig i dagens Europa. Den är skriven och skapad av BAFTA-prisvinnaren Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) baserad på den tidlösa berättelsen av H.G. Wells. Den är producerad av Johnny Capps, Julian Murphy och Howard Overman genom deras företag Urban Myth Films.

MER INFO

VIDEOS

-->

MÖT ROLLERNA

ROLLBESÄTTNINGEN

ELIZABETH McGOVERN

HELEN BROWN

När allt kommer omkring måste Helen tänka om angående allt hon tidigare trott varit sant.

GABRIEL BYRNE

BILL WARD

En dedikerad neurovetenskapsman som är fast besluten att vinna tillbaka den kvinna han älskar till varje pris.

BAYO GBADAMOSI

KAREIM GAT WICH MACHAR

En före detta barnsoldat som återfår förtroendet för mänskligheten under de mörkaste omständigheterna.

DAISY EDGAR-JONES

EMILY GRESHAM

En modig självständig tonåring som spelar en viktig roll i den nya tappra världen.

HELA ROLLBESÄTTNINGEN